Börja betta online på Muay Thai

I Thailand så får man inte betta då det är olagligt. Men det finns undantag och det är till exempel Muay Thai arenor som är registrerade. Boxningsarenor som har licens kan erbjuda Muay Thai matcher som man helt lagligt kan satsa på. De som jobbar som bookies måste också vara registrerade för att kunna ta emot satsningar. Nu behöver du inte åka till Thailand för att betta på Muay Thai. Idag så kan man spela direkt på mobilen i ett casino online som även har sportsbook. Då behöver man inte fundera på det där med lagligt i Thailand eller inte.

I Sverige är det lagligt att spela spel online. Betting är inget undantag. När du finner en bra spelportal så kommer du lätt igång med dina satsningar. Men se till att du kan din Muay Thai. Chansningar kan gå vägen men är ofta slöseri med pengar.

Om du vill betta på arenan

Om du nu skulle befinna dig på semester i Thailand och du vill satsa lokalt på Muay Thai matcher så måste du sätta dig in i hur det här fungerar. För det första så är det för det mesta så att Muay Thai arenor har ett system med gester som man gör för att lägga satsningar. Som åskådare så sitter man på sin plats men det säger sig självt att det kan bli rätt så vilt.

Man vinkar med öppen handflata för att visa att man vill satsa på den som ligger under. Om man vill satsa på favoriten så trycker man handflatan nedåt. Nu tänker du det självklara, då blir det ju förvirring! Visst är det så. Det blir ofta förvirring och det särskilt med tanke på att den som spelar ska hålla upp fingrar för att visa till vilka odds de vill satsa. Arenans personal kommer att visa en indikation för odds och sedan svarar publiken med sina fingrar.

En öppen handflata men en tumme som rör sig i sidled visar att fajten har oddsen 5-4. Spelare håller upp pekfingret för att satsa 1000 Baht och knyter näven för 10 000 Baht. Tio fingrar är samma sak som en satsning på 100 000 Baht. Om det blir ett missförstånd så kan det stå spelaren dyrt. Det gäller alltså att öva innan man börjar spela!

Lättare att betta online

Om du tycker att det verkar helknasigt med satsningar som man kommunicerar med händer och fingrar så är det kanske bättre för dig att satsa på Muay Thai online. Det kan du göra även om du befinner dig i Thailand och ser matchen live. På nätet så är allting tydligt och du ser precis vilka odds som gäller och hur mycket du lägger på din satsning.

Tänk bara på att du måste välja rätt sportsbook för att det ska bli kul att satsa. Det gäller ju att de har matcherna som du vill betta på och så ska det hela vara säkert. Spelsajten måste ha nödvändiga licenser och du ska kunna få skattefria vinster. Se till att du vet precis vad som gäller innan du skapar ett konto och börjar spela. God kunskap är nyckeln till att lyckas med val av sportsbook och med själva bettingen.

Lär dig mer om sporten

kampsport spel

Du kan också gissa på ett bättre sätt om du hänger med i det som händer nu. Läs nyheter om sporten och följ med i forum. Du kan till exempel ta del av vad andra som satsar har att säga om saken. Man ska aldrig blint gå på vad andra säger. Men ibland så kan det ju vara så att du får en tanke eller känsla bekräftad och då känns det säkrare att satsa. Ju mer du lär dig desto bättre blir du på att förutspå hur det kommer att gå. Men inbilla dig aldrig att du alltid kommer att ha rätt. Spela med en budget som består av pengar som du kan förlora så att du inte hamnar i trubbel på grund av din spelhobby.